Despre noi – Iso Standard – Consultanta ISO

consultanta iso

ISO Standard este una din cele mai importante companii de certificare – consultanta iso din Romania.

Certificare iso la un click distanta

Compania noastra s-a ├«nfiintat cu scopul de a oferi servicii de consultanta iso in vederea certificarii  accesibile tuturor companiilor, indiferent de marimea acestora. Din experienta stim ca societatile isi doresc obtinerea certificarii ISO implicandu-se cat mai putin sau deloc in procesul de certificare .

In acest sens, ISO Standard a creat conceptul de CERTIFICARE ISO LA UN CLICK sau TELEFON DISTANTA. Tot ce trebuie sa faca reprezentantul companiei dvs este sa inainteze catre ISO Standard o cerere de certificare iso prin telefon, email sau online pe site. De aici totul devine simplu datorita consultantilor implicati de ISO Standard, obtinerea certificatelor fiind doar o chestiune de timp.

Certificare ISO ieftina si rapida.

Certificare iso la un click distanta

Nicio grija, ISO Standard comprima timpul de auditare astfel incat certificatele sa poata fi emise in timp util pentru necesitatile organizatiei pe care o reprezentati.

ISO Standard va GARANTEAZA cele mai bune preturi si cele mai mici termene de implementare si certificare pe care le aveti la dispozitie in Romania, toate astea datorita echipei de profesionisti pe care o implica in fiecare proiect derulat.

Procesul pe care ISO Standard vi-l propune este urmatorul : Consultantul preia cerea si face analiza acesteia, o alta echipa incepe deja intocmirea documentatiei ISO specifice si stabilirea planurilor de audit. O echipa de consultanti pluridisciplinara realizeaza auditurile de verificare, stinge neconformitatile si inainteaza documentatia catre organismului de certificare. Aceeasi echipa va asista auditorii organismului de terta parte pe parcursul derularii auditurilor de certificare si a verificarii documentatiilor. In cele din urma se vor emite certificatele solicitate catre beneficiarul real astfel incat acestea sa raspunda nevoilor solicitantului.

certificari iso ieftine

Sigur, rapid si cel mai bun pret din Romania.

Consultanta iso la un click distanta

Tineti cont ca implicarea companiei dvs va fi minima, de toate aceste activitati se vor ocupa consultantii pusi la dispozitie de ISO Standard.

Preocuparea noastra este obtinerea certificarii de catre organizatia dvs, la cel mai accesibil pret din tara si in cel mai scurt timp posibil.

Certificatele iso obtinute cu ISO Standard sunt cea mai accesbila cale pentru a participa la licitatii !

Isostandard.ro ofera servicii complete de consultanta iso pentru organizatiile care doresc certificarea unui sistem iso 9001, iso 14001, iso 45001, iso 45001, ohsas 18001 sau a unui sistem de management integrat. Servicii profesionale, certificare garantata, cel mai mic pret din tara.

Domeniile in care putem ajuta compania dvs.

Contacti-ne pentru cel mai bun pret din Romania.

Call Now Button