Fa-ti afacerea sa mearga, obtine cu noi CERTIFICATELE ISO

office@isostandard.ro
0728.52.25.52
Despre noi - ISO Standard

ISO Standard este cea mai importanta companie de consultanta iso din Romania.

Compania noastra s-a înfiintat cu scopul de a oferi servicii de consultanta iso in vederea certificarii  accesibile tuturor companiilor, indiferent de marimea acestora. Din experienta stim ca societatile isi doresc obtinerea certificarii ISO implicandu-se cat mai putin sau deloc in procesul de certificare .

In acest sens, ISO Standard a creat conceptul de CERTIFICARE ISO LA UN CLICK sau TELEFON DISTANTA. Tot ce trebuie sa faca reprezentantul companiei dvs este sa inainteze catre ISO Standard o cerere de consultanta iso prin telefon, email sau online pe site. De aici totul devine simplu datorita consultantilor implicati de ISO Standard, obtinerea certificatelor fiind doar o chestiune de timp.

Nicio grija, ISO Standard comprima timpul de auditare astfel incat certificatele sa poata fi emise in timp util pentru necesitatile organizatiei pe care o reprezentati.

ISO Standard va GARANTEAZA cele mai bune preturi si cele mai mici termene de implementare si certificare pe care le aveti la dispozitie in Romania, toate astea datorita echipei de profesionisti pe care o implica in fiecare proiect derulat.

Procesul pe care ISO Standard vi-l propune este urmatorul :Consultantul preia cerea si face analiza acesteia, o alta echipa incepe deja intocmirea documentatiei ISO specifice si stabilirea planurilor de audit. O echipa de consultanti pluridisciplinara realizeaza auditurile de verificare, stinge neconformitatile si inainteaza documentatia catre organismului de certificare. Aceeasi echipa va asista auditorii organismului de terta parte pe parcursul derularii auditurilor de certificare si a verificarii documentatiilor. In cele din urma se vor emite certificatele solicitate catre beneficiarul real astfel incat acestea sa raspunda nevoilor solicitantului.

Tineti cont ca implicarea companiei dvs va fi minima, de toate aceste activitati se vor ocupa consultantii pusi la dispozitie de ISO Standard.

Preocuparea noastra este obtinerea certificarii de catre organizatia dvs, la cel mai accesibil pret din tara si in cel mai scurt timp posibil.

Certificatele iso obtinute cu ISO Standard sunt cea mai accesbila cale pentru a participa la licitatii !

 

consultanta iso certificare - sistem iso 9001, 14001, 18001 sau sistem de management integrat

Isostandard.ro ofera servicii complete de consultanta iso pentru organizatiile care doresc certificarea unui sistem iso 9001, iso 14001, ohsas 18001 sau a unui sistem de management integrat. Servicii profesionale, certificare garantata, cel mai mic pret din tara.

 

Doxycycline is quite effective in preventing postoperative purulent complications, as well as such rare diseases as Ku fever, typhoid, rocky mountain spotted fever, Lyme disease. https://eupharmcenter.com/doxycycline The drug is also active in the treatment and prevention of the following diseases and ailments.
Copyright 2013 © ISOstandard.ro . Toate drepturile rezervate | Certificare ISO : ISO standard
Call Now Button