Fa-ti afacerea sa mearga, obtine cu noi CERTIFICATELE ISO

office@isostandard.ro
0728.52.25.52
3
Dec 2020
Posted by   -   in Uncategorized   -   Comentariile sunt închise pentru WBW new constructing library Folkwang. Competitors.

Client / client: Bau- und Liegenschaftsbetrieb NRW, Duisburg Realization: 2006 Process: Competition.

Urban improvement: The new developing complements the historical monastery ensemble and as a result clearly relates for the listed context. The design and style has the cour d? Honneur in its geometry by completing the edge in the square provided by the administration wing and continuing it as a area delimitation inside. The courtyard is as a result the guiding principle for the constructing design and style without the need of restricting the independent architectural and design language. In the similar time, the alignment from the developing edges around the courtyard level enables the view towards the adjoining open space evidence based practice in nursing between the auditorium along with the cafeteria. By layering the structure, the design and style reacts for the urban limits of your monastery complicated, orientates the library towards the residence and hence clearly assigns the new developing for the historical ensemble. The importance of the library is emphasized by the cantilevered upper floor. The generous glazing on the reading area, the “window towards the courtyard”, corresponds with the other buildings. A gate predicament is created among the library along with the administration wing, which leads in the square in front with the http://webclass.lakelandcollege.edu/satterwhite/pdf_documents/Desktop_Publishing_Project_Ideas_from_IBEA_and_NCBEA_Coferences_2012.pdf cafeteria to the cour d? Honneur. The new constructing closes the edge of the courtyard to Klemensborn and the space in front from the cafeteria is specified.

Constructing concept: The developing is entered from nursingcapstone.net the cour d? Honneur and is divided into 3 floors. The courtyard plus the upper floor kind the creating that is perceptible from the cour d? Honneur. Right here, intermediate levels and galleries are inserted in sub-areas, which divide the volume on the main floors into zones of various spatial effects and excellent of encounter. The overlapping geometries with the ceilings produce thrilling visual relationships. University and library use are accessed separately and may as a result be operated independently of one one more: The seminar rooms on the basement floor along with the professors’ offices around the gallery level of the courtyard floor are connected via a separate staircase. Access to the library with reception, distribution counter and media area is around the courtyard level. Additional central functions are arranged there on a gallery and are connected via the spacious staircase.

Material: The facade in the library is intended as a directional cladding made of metal. More components which include the street-side wall in the basement and the frame of your creating access are planned in organic stone. Subordinate space closures are created of glass of distinct transparency. Set bodies which include the elevator and the archive are highlighted by contrasting wood coverings.

Outside facilities: The cour d? Honneur square will be restored to its original size. The historical paving might be supplemented as well as the topography on the developing access will be adapted for the needs. In contrast, the adjacent open space amongst the auditorium as well as the cafeteria is greened. In this way, the differentiated identities from the different courtyard places of your monastery are worked out and strengthened. The wall adjacent towards the gate creating will be closed, thereby strengthening the importance on the gate developing.

WBW new constructing library Folkwang Monday, September 25, 2006 Dorothee Egger.

Comentariile sunt închise.

Copyright 2013 © ISOstandard.ro . Toate drepturile rezervate | Certificare ISO : ISO standard
Call Now Button